Wij hebben bouwvak vanaf 28 juli t/m 25 augustus. Wij hopen na 25 augustus weer voor u klaar te staan.

Bouwgarant

Bekijk ons profiel op de website van Bouwgarant.

Kwaliteit
BouwGarant kent een aantal labelvereisten. Deze zijn opgenomen in de Beoordelingsrichtlijn. Twee onafhankelijke instanties voeren de toets bij de deelnemers uit. Bedrijven die niet kunnen of willen voldoen mogen niet het logo van BouwGarant voeren.

Zekerheid
Als u werkt met een BouwGarant-aannemer heeft u een aantal belangrijke zekerheden.

1. Juiste diploma’s Als gevolg van het afschaffen van de Vestigingswet mag iedereen zich aannemer noemen. Stichting BouwGarant blijft echter het aannemersdiploma als labelvereiste handhaven. Veel bedrijven kunnen daardoor geen deelnemer worden van BouwGarant. Maar zo bent u ervan verzekerd dat u met een BouwGarant-aannemer een vakman inschakelt.

2. Aantoonbare ervaring Een BouwGarant-aannemer is minimaal twee jaar ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. U schakelt dus een ervaren vakman in.

3. Bouwverzekeringen BouwGarant-aannemer is verplicht over een aantal verzekeringen te beschikken (een doorlopende CAR-verzekering en de AVB-polis). Hiermee erkent de aannemer zijn aansprakelijkheid voor het bouwproces. Als er wat beschadigd raakt tijdens de bouw, dan is uw aannemer verzekerd tegen de schade.

4. Duidelijke afspraken De BouwGarant-aannemer legt samen met u alle afspraken vast. Van de eerste offerte tot en met de oplevering. Zo is er geen ruimte voor misverstanden en heeft u altijd een document om op terug te vallen mochten er onduidelijkheden zijn.

5. Kwaliteitscontroles BouwGarant-aannemers worden periodiek getoetst door een onafhankelijke instantie. Als bedrijven niet aan de eisen voldoen, verliezen zij het BouwGarant-keurmerk.

6. VerBOUWgarantie Alleen als u werkt met een BouwGarant-aannemer kunt u de VerBOUWgarantie afsluiten. Dan bent u beschermt tegen de grootste financiële risico’s van de bouw of verbouwing. Maar let op! U dient deze garantie zelf af te sluiten.

7. Als de werkzaamheden gereed zijn, spreek dan met uw aannemer een datum af voor de oplevering. Het is verstandig alles schriftelijk vast te leggen, zodat er later geen misverstanden kunnen ontstaan.

GARANTIE
Een auto koopt u met garantie. Op de zojuist aangeschafte camera wenst u garantie…. Waarom dan bouwen of verbouwen zonder garantie? Kies voor zekerheid en activeer zelf de VerBOUWgarantie. Dit kan alleen als u werkt met een BouwGarant-aannemer. Met de VerBOUWgarantie bent u verzekerd tegen de grootste financiële risico’s van uw verbouwing. Maar let op, u heeft alleen garantie als u in het bezit bent van een geldig garantiecertificaat.

Een greep uit onze projecten