Wij hebben bouwvak vanaf 28 juli t/m 25 augustus. Wij hopen na 25 augustus weer voor u klaar te staan.

5 Woningen

Kapelstraat, Nederhemert

In ontwikkeling
Te koop
Verkocht
Opleverfase
Voltooid

Kapelstraat Bouwnummer 6

Prijs € 519.950 v.o.n.
Perceel 285 m²
Woon opervlakte 154 m²
Aantal kamers 5
Slaapkamers 3
Verkocht

Kapelstraat Bouwnummer 7

Perceel 285 m²
Woon opervlakte 154 m²
Aantal kamers 5
Slaapkamers 3

Kapelstraat Bouwnummer 8

Prijs € 654.950 v.o.n.
Perceel 438 m²
Woon opervlakte 198 m²
Aantal kamers 6
Slaapkamers 4

Kapelstraat bouwnummer 9

Prijs € 664.950 v.o.n.
Perceel 438 m²
Woon opervlakte 198 m²
Aantal kamers 6
Slaapkamers 4

Kapelstraat bouwnummer 10

Prijs € 719.950 v.o.n.
Perceel 438 m²
Woon opervlakte 198 m²
Aantal kamers 6
Slaapkamers 4

Omschrijving

FASE 2 VERKOOP GESTART: Type woningen: vrijstaand en twee onder één kap woningen.
Het Boveneind is een uitbreiding aan de oostelijke rand van het dorp Nederhemert en geeft ruimte aan ca. 120 woningen. Het plangebied ligt aan de achterzijde van de lintbebouwing aan de Kapelstraat en kijkt uit over de omliggende akkers en weilanden. De plannaam Boveneind refereert aan de geschiedenis van het voorheen daar gevestigde transportbedrijf en het gebied daar omheen. Het Boveneind wordt een groene woonbuurt die een duidelijke en passende afronding van het dorp vormt. De ligging van de locatie op het snijvlak van het dorp en het landschap betekent dat er zorgvuldig omgesprongen is met de uitstraling van de toekomstige randen van het plangebied. Daarom is gekozen voor een opdeling van het plan in verschillende buurten die de overgang van het bestaande dorp naar het buitengebied benadrukken. Het plan bestaat uit vier delen: het lint, de buurt, de groene meander en de hoven.

Omschrijving
Exclusief, luxe, enorm ruim is deze nieuwe VRIJSTAANDE VILLA met GARAGE en ‘’jaren 30’’ uitstraling op een mooie locatie het Boveneind in Nederhemert. De situatie van de woning op de kavel is ook erg prettig. Wanneer je op zoek ben naar nieuw, comfort maar ook een hele mooie uitstraling, dan is dit echt een woning voor je! Neem snel contact op voor meer informatie.

Laatste kans, één van de mooie vrijstaande woningen die nog beschikbaar zijn én dan ook nog eens op een heel leuk plekje. Geniet jij straks van het uitzicht en drink jij ’s avonds je laatste drankje met uitzicht over je fijne tuin ondertussen genietend van de laatste zonnestraaltjes? Wij vertellen je graag alles, neem contact op voor meer informatie!

De woning zal gebouwd gaan worden door het gerenommeerde bouwbedrijf Tijssen Bouw B.V. uit Kesteren. Ze hebben in de Betuwe en omstreken al diverse schitterende woningen gebouwd. Ze staan er om bekend dat ze woningen bouwen met een schitterende uitstraling. Eigen inbreng is bij hen zeker mogelijk zodat er echt een woning ontstaat die helemaal naar eigen wens is/wordt. Dat zal ook hier het geval zijn.

Deze ruime woning met leuke uitstraling en openslaande tuindeuren naar de tuin is praktisch en ruim ingedeeld en er zijn nog volop mogelijkheden om deze uit te bouwen en aan te passen naar eigen smaak. De aangebouwde garage kan ook bij de woning er bij betrokken worden of toegankelijk gemaakt worden door middel van een deur, ideaal om zo een bijkeuken, speelkamer of werkkamer hier te creëren. Ook kunnen de woning en garage op de begane grond vergroot worden, er kan een luifel voor de garage gebouwd worden. Er zijn volop mogelijkheden!

Er zijn maar liefst 4 royale slaapkamers op de eerste verdieping aanwezig en mocht je meer nodig hebben, de royale tweede verdieping zorgt er voor dat er nog eens 2 extra slaapkamers gerealiseerd kunnen worden. Veel ruimte en veel mogelijkheden. Het is namelijk ook mogelijk om de tweede verdieping te voorzien van een grote dakkapel of twee dakkapellen zodat er nog veel meer ruimte ontstaat. Natuurlijk kan er hier ook met dakramen gewerkt worden, deze verdieping is namelijk al heel groot.

Energiezuinig, zo belangrijk, want dat scheelt maandelijks behoorlijk in de kosten. De woning is gelijk gasloos en wordt voorzien van een warmtepomp, dit is een warmtepomp die er voor zorgt dat zowel de begane grond als de eerste verdiepingsvloer verwarmd maar ook gekoeld wordt. Dit kan desgewenst uitgebreid worden naar de tweede verdieping. De woning is verder volledig geïsoleerd. Zelfs de aangebouwde garage wordt in spouwmuur gebouwd en geïsoleerd. Het dak leent zich er mooi voor om hier nog zonnepanelen op te plaatsen zodat u helemaal geen kosten meer heeft.

De tuin kan naar eigen smaak en stijl worden aangelegd, bouwnummer 9 en 10 is gelegen op het zuidwesten, bouwnummer 8 op het noordwesten, hier kunt u heerlijk genieten van de zonnestralen gedurende de dag. De voortuin is ook mooi royaal en er is ruimte op de oprit voor sowieso 2 auto’s. Deze kavels zijn de mooiste plekjes van het plan Het Boveneind.

De woning is al vrij compleet, zo is hij compleet voorzien van water, elektra en voldoende wandcontactdozen. Het plafond is overal gespoten, er zijn nette witte deuren en de muren zijn al strak afgewerkt. De badkamer en de toiletten zijn allemaal nog geheel vrij in te vullen zoals u dat wenst.

De keuken kunt u zelf nog uitzoeken, deze is niet bij de koop inbegrepen. Met de keuken kunt u nog alle kanten op. Zo is hij in de standaard achterin de woning ingetekend echter is het ook mogelijk om deze naar voren te verplaatsen en juist aan de achterzijde bij de dubbele tuindeuren uw woonkamer te creëren. Zo maakt u er helemaal uw nieuwe en eigen thuis van.

Leuk is dat de woning zoals u gelezen heeft nog behoorlijk aangepast en uitgebreid kan worden. Zo kunt er voor kiezen om 1,20 meter of 2,40 meter uit te bouwen, dakramen of dakkapellen te laten plaatsen, de badkamer en toiletten naar eigen smaak aan te passen, de tweede verdieping zo indelen dat er 2 hele royale slaapkamers ontstaan in plaats van 4 maar ook in afwerking, vergroten van de garage etc. is er heel veel mogelijk. Van dit alles hebben wij voor u een mooi overzicht met de daarbij behorende prijzen.

De ligging is goed, langs de Meander van het Boveneind met aan de zijkant een mooie brede groenstrook. Deze jonge woonwijk biedt een divers woningaanbod zowel koop als huur. In Nederhemert zijn winkels aanwezig voor de dagelijkse voorzieningen. Verder zijn er (sport) verenigingen en is er een basisschool. Deze school ligt direct bij deze nieuwe woonwijk. Voor uitgebreidere voorzieningen en/of winkels kunt u terecht in de omliggende dorpen en steden die snel en gemakkelijk te bereiken zijn.
De hersteld Hervormde gemeente ligt op loopafstand van Het Boveneind.

De omgeving is erg mooi om te wandelen en/of te fietsen. De Bommelerwaard heeft een afwisselend landschap met weidegebieden, natuur en uiterwaarden gelegen tussen de rivieren de Waal en de Maas. Verder zijn strandbad Well en recreatieplas de Neswaarden leuke en gezellige plekken om in de zomerdag te recreëren al is daar natuurlijk de tuin van deze woning ook wel een heerlijke en schitterende plek voor. Leuk zijn de vesting stadjes in de omgeving zoals Heusden, Zaltbommel en Woudrichem welke met de fiets goed zijn te bereiken over de nostalgische dijken en veerpontjes. Kom snel eens een kijkje nemen in deze mooie omgeving. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende bezichtiging.

Pluspunten!
Bouwjaar 2024/2025
Gasloos, voorzien van eigen warmtepomp.
Mooie, jonge buurt.
Voldoende parkeergelegenheid.
De woning wordt desgewenst gebouwd onder Bouwgarant.
Nog veel eigen inbreng mogelijk.
Schitterende locatie!

Alle woningen hebben onderstaande kenmerken.

– Energielabel A+++
– HR++ beglazing in de gehele woning
– zinken/epdm goten en hemelwaterafvoeren.
– gevelmetselwerk handvorm baksteen genuanceerd geel/rood/bruin
– dakbedekking hellend dak keramische dakpannen
– dakbedekking plat dak EPDM
– aftimmering goten uniprime/gelamineerd red cedar of zinken mastgoot/ EPDM afwerking
– hemelwaterafvoeren zink grijs
– gevelkozijnen hout grijs of wit
– ramen hout grijs of wit
– deuren hout grijs of wit- raamdorpelstenen hardsteen grijs
– Gasloos door het gebruik van de warmtepomp
– Mogelijkheid voor extra slaapkamer op zolder
– Vele opties en uitbreidingsmogelijkheden
– Het bouwperceel wordt opgeleverd zoals bestaande hoogte tijdens de bouw.

Er worden 3 vrijstaande woningen gerealiseerd, elk met een garage.
Globale indeling:
Hal met trapopgang, meterkast en toilet, geeft toegang tot woonkamer en open woonkeuken voorzien van openslaande tuindeuren.
Eerste verdieping: overloop met vaste trapopgang naar de tweede verdieping, vier slaapkamers en badkamer.
Tweede verdieping: bergzolder met mogelijkheid voor extra slaapkamer of een kantoor.
– Woonoppervlakte van circa 198 m²
– Inhoud van circa 721 m³

Bouwnummer 6 perceel 285 m² verkoopprijs € 519.950,00
Bouwnummer 7 perceel 285 m² VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD.
Bouwnummer 8 beschikbaar, grootte perceel 438 m² verkoopprijs € 654.950,00 V.O.N.
Bouwnummer 9 beschikbaar, grootte perceel 406 m² verkoopprijs € 664.950,00 V.O.N.
Bouwnummer 10 beschikbaar, grootte perceel 505 m² verkoopprijs € 719.950,00 V.O.N.

Meer informatie

Een greep uit onze projecten