Wij hebben bouwvak vanaf 28 juli t/m 25 augustus. Wij hopen na 25 augustus weer voor u klaar te staan.

9 Woningen

Patrijs, Maurik

In ontwikkeling
Te koop
Verkocht
Opleverfase
Voltooid
Verkocht

Patrijs 901

Perceel 304 m²
Woon opervlakte 152 m²
Aantal kamers 5
Slaapkamers 3

Patrijs 908

Prijs € 689.950 v.o.n.
Perceel 505 m²
Woon opervlakte 152 m²
Aantal kamers 6
Slaapkamers 4

Patrijs 909

Prijs € 679.950 v.o.n.
Perceel 483 m²
Woon opervlakte 152 m²
Aantal kamers 6
Slaapkamers 4

Patrijs 910

Prijs € 714.950 v.o.n.
Perceel 562 m²
Woon opervlakte 152 m²
Aantal kamers 6
Slaapkamers 4

Patrijs 911

Prijs 724.950 v.o.n.
Perceel 578 m²
Woon opervlakte 152 m²
Aantal kamers 6
Slaapkamers 4
Verkocht

Patrijs 917

Perceel 445 m²
Woon opervlakte 152 m²
Aantal kamers 6
Slaapkamers 4
Verkocht

Patrijs 918

Perceel 535 m²
Woon opervlakte 152 m²
Aantal kamers 6
Slaapkamers 4
Verkocht

Patrijs 919

Perceel 283 m²
Woon opervlakte 158 m²
Aantal kamers 5
Slaapkamers 3
Verkocht

Patrijs 920

Perceel 281 m²
Woon opervlakte 158 m²
Aantal kamers 5
Slaapkamers 3

Omschrijving

Exclusief, luxe, enorm ruim zijn deze nieuwe VRIJSTAANDE VILLA en TWEE-ONDER ÉÉN KAP WONING met GARAGE en ‘’jaren 30’’ uitstraling op een mooie locatie in de geliefde, jonge woonwijk Oosterweyden. De prachtige woning springt er zeker uit op het zeer ruime perceel van maar liefst van 208m² tot 535m² Wanneer je op zoek ben naar nieuw, comfort maar ook een hele mooie uitstraling, dan is dit echt een woning voor jou! Neem snel contact op voor meer informatie.

Laatste kans, één van de mooie vrijstaande of twee-onder één kap woningen die nog beschikbaar zijn én dan ook nog eens op een heel leuk plekje. Geniet jij straks van het uitzicht en drink jij ’s avonds je laatste drankje met uitzicht over je fijne tuin ondertussen genietend van de laatste zonnestraaltjes? Wij vertellen je graag alles, neem contact op voor meer informatie!

De woning zal gebouwd gaan worden door het gerenommeerde bouwbedrijf Tijssen Bouw B.V. uit Kesteren. Ze hebben in de Betuwe en omtrekken al diverse schitterende woningen gebouwd. Ze staan er om bekend dat ze woningen bouwen met een schitterende uitstraling. Eigen inbreng is bij hen zeker mogelijk zodat er echt een woning ontstaat die helemaal naar eigen wens is/wordt. Dat zal ook hier het geval zijn.

Deze ruime woning met leuke uitstraling en openslaande tuindeuren naar de tuin is praktisch en ruim ingedeeld en er zijn nog volop mogelijkheden om deze uit te bouwen en aan te passen naar eigen smaak. De aangebouwde garage kan ook bij de woning er bij betrokken worden of toegankelijk gemaakt worden door middel van een deur, ideaal om zo een bijkeuken, speelkamer of werkkamer hier te creëren. Ook kunnen de woning en garage op de begane grond vergroot worden, er kan een luifel voor de garage gebouwd worden. Er zijn volop mogelijkheden!

Er zijn maar liefst 4 royale slaapkamers op de eerste verdieping aanwezig en mocht je meer nodig hebben, de royale tweede verdieping zorgt er voor dat er nog eens 2 extra slaapkamers gerealiseerd kunnen worden. Veel ruimte en veel mogelijkheden. Het is namelijk ook mogelijk om de tweede verdieping te voorzien van een grote dakkapel of twee dakkapellen zodat er nog veel meer ruimte ontstaat. Natuurlijk kan er hier ook met dakramen gewerkt worden, deze verdieping is namelijk al heel groot.

Energiezuinig, zo belangrijk, want dat scheelt maandelijks behoorlijk in de kosten. De woning is gelijk gasloos en wordt voorzien van een warmtepomp, dit is een warmtepomp die er voor zorgt dat zowel de begane grond als de eerste verdiepingsvloer verwarmd maar ook gekoeld wordt. Dit kan desgewenst uitgebreid worden naar de tweede verdieping. De woning is verder volledig geïsoleerd. Zelfs de aangebouwde garage wordt in spouwmuur gebouwd en geïsoleerd. Het dak leent zich er mooi voor om hier nog zonnepanelen op te plaatsen zodat u helemaal geen kosten meer heeft.

De tuin is fantastisch, mooi diep, mooi breed, en doordat de tuin op het noordwesten gesitueerd is geniet u hier heerlijk van de laatste zonnestralen wat heel prettig is als u na een dag werken thuis komt. De voortuin is ook mooi royaal en er is ruimte op de oprit voor sowieso 2 auto’s. De tuin kunt u nog helemaal naar eigen sfeer, smaak en stijl aanleggen, erg leuk om iets moois te realiseren. Dit is echt één van de mooiste plekjes in Oosterweyden!

De woning is al vrij compleet, zo is hij compleet voorzien van water, elektra en voldoende wandcontactdozen. Het plafond is overal gespoten, er zijn nette witte deuren en de muren zijn al strak afgewerkt. De badkamer en de toiletten zijn allemaal nog geheel vrij in te vullen zoals u dat wenst.

De keuken kunt u zelf nog uitzoeken, deze is niet bij de koop inbegrepen. Met de keuken kunt u nog alle kanten op. Zo is hij in de standaard achterin de woning ingetekend echter is het ook mogelijk om deze naar voren te verplaatsen en juist aan de achterzijde bij de dubbele tuindeuren uw woonkamer te creëren. Zo maakt u er helemaal uw nieuwe en eigen thuis van.

Leuk is dat de woning zoals u gelezen heeft nog behoorlijk aangepast en uitgebreid kan worden. Zo kunt er voor kiezen om 1,20 meter of 2,40 meter uit te bouwen, dakramen of dakkapellen te laten plaatsen, de badkamer en toiletten naar eigen smaak aan te passen, de tweede verdieping zo indelen dat er 2 hele royale slaapkamers ontstaan in plaats van 4 maar ook in afwerking, vergroten van de garage etc. is er heel veel mogelijk. Van dit alles hebben wij voor u een mooi overzicht met de daarbij behorende prijzen.

De ligging is goed, aan de rand van de woonwijk Oosterweyden met aan de achterzijde een mooie brede groenstrook. Deze jonge woonwijk biedt een divers woningaanbod en ook zijn er vandaar allerlei mensen uit andere plaatsen komen wonen zodat het een gezellige woonwijk is geworden. In het dorp zelf zijn de winkels aanwezig voor de dagelijkse voorzieningen. Verder zijn er (sport) verenigingen en is er een brede basisschool. Deze school ligt direct bij deze nieuwe woonwijk. Voor uitgebreidere voorzieningen en/of winkels kunt u terecht in de omliggende dorpen en steden die snel en gemakkelijk te bereiken zijn.

De omgeving is erg mooi om te wandelen en/of te fietsen. Het is een weids geheel met een mooi uiterwaardenlandschap langs de meanderende rivier de Rijn. Verder is er het eiland van Maurik, een gezellige en mooie plek om in de zomerdag te recreëren al is daar natuurlijk de tuin van deze woning ook wel een heerlijke en schitterende plek voor. Leuk en goed is ook de verbinding naar de Utrechtse Heuvelrug wanneer u het leuk vindt om juist te wandelen of te fietsen in en nabij de bossen. Er is namelijk een veerpontje die er voor zorgt dat u aan de overzijde van de Rijn in Amerongen komt. Kom snel eens een kijkje nemen in deze mooie omgeving en wij kunnen u alvast verklappen dat deze omgeving in het voorjaar echt sprookjesachtig is met alle schitterende bloesem aan de fruitbomen. Lijkt het u heerlijk om daar komend voorjaar van te genieten? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende bezichtiging.

Pluspunten!
Bouwjaar 2024.
Gasloos, voorzien van eigen warmtepomp.
Mooie, jonge buurt.
Voldoende parkeergelegenheid.
De woning wordt desgewenst gebouwd onder Bouwgarant.
Nog veel eigen inbreng mogelijk.
Schitterende locatie!

Meer informatie

Een greep uit onze projecten